Rrëfehet Mihrije Braha: Ja Sa Duhet Të Jet Madhesia Që Ta Çojë Femrën Në ‘Qiellin E Shtatë’ (Video)

Rrëfehet Mihrije Braha: Ja sa duhet të jet madhesia që ta çojë femrën në ‘Qiellin e Shtatë’ (Video) Mihrije Braha ka shokuar me deklaratat e saj ne nje emision te fundit.Në një intervistë ajo është shprehur se për t’u bërë ‘perëndesha të s3ksit’ vajzat duhet të jenë të bukura.Dhe per sekretet se sa duhet te jet madhesia e instrumentit te mashkullit qe ta kenaq femren.Per me teper binduni vet duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on